Bezoekadres:
Van Deventerlaan 50
3528 AE Utrecht

advies in mobiliteit ?


Excellent Drive

Het breedste portfolio
aan maatwerkoplossingen.

Ervaar flexibiliteit in mobiliteit


Excellent Drive.

Dienstverlening met
een persoonlijke touch.

Bekijk onze vijfsterrenservice

Auto van de zaak?
Welke auto past bij u?

  • Bekijk het actuele aanbod

  • Zelf uw auto samenstellen

  • Bereken uw maandbedrag

Kies uw auto

in één oogopslag inzicht
én controle
over uw wagenpark.

  • Verbruik Analyseren

  • Contracten beheren

  • Altijd Up-to-date

Meer informatie

Samen streven naar beter

Iedere dag het beste uit onszelf halen, vooruitkijken en anticiperen. Daimler Fleet Management blijft naar innovatieve oplossingen zoeken die een antwoord bieden op de mobiliteit van de toekomst.

Kies voor een maatwerkoplossing

Laat ons met u meedenken

Met onze persoonlijke aanpak halen we het beste naar boven. Een ervaren contactpersoon spart graag met u over de juiste inzet van mobiliteit binnen uw bedrijf. Hoe ziet uw Excellent Drive eruit?

Een advies op maat

Verbeter uw inzicht

Vijfsterrenservice zoals u van ons mag verwachten: met FleetFocus heeft u in één oogopslag uw wagenpark in beeld. Met onze digitale dienstverlening maken we het beheer van uw wagenpark nèt iets comfortabeler.

Fleetmanagement met FleetFocus

Zonder vonk
geen vuur

We geloven in de waarde van een goed gesprek.
Als we uw situatie en wensen kennen, kunnen we u écht helpen. Samen met u bekijken gedreven experts welke oplossing het beste past bij uw mobiliteitsvraagstuk.

(030) 607 94 78 Ga met ons in gesprek

GROHE, Mercedes-Benz en Daimler Fleet Management: een mooie samenwerking op internationaal niveau. Innovatie op alle fronten.

RMC is zeer tevreden over persoonlijke service en flexibiliteit van Daimler Fleet Management: ze doen meer dan we van een leasemaatschappij mogen verwachten.

Vijftig auto's, anderhalf miljoen kilometer per jaar. That's the deal. Samen met het grootste logistieke familiebedrijf in Nederland, Bakker Logistiek, zijn we tot de perfecte oplossing gekomen.

Meebewegen met klanten en partners; de menselijke maat in de ICT onderscheidt PeopleWare. Samen laten we dat ook terugzien in het wagenpark en beheer daarvan.

Koester de
lange termijn

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Fiscaal up-to-date

Lees alle fiscale ontwikkelingen en advies van onze experts.

Volg ons op LinkedIn

Over Daimler Fleet Management

Daimler Fleet Management staat in de lange traditie van een wereldberoemde onderneming, die de wereld heeft veranderd. Mobiliteit werd bereikbaar door de uitvinding van pionier Gottlieb Daimler. En in zijn voetsporen heeft het bedrijf mobiliteit steeds veiliger en eleganter gemaakt.

Een volgende stap was het perfectioneren van de randvoorwaarden omtrent autorijden: Hoe kunnen bedrijven hun fleet management zo inrichten dat werkgever en autorijder profiteren van maatwerk, efficiency en rijgenot? Het antwoord daarop heet bij Daimler Fleet Management: Excellent Drive.

Hoge klantenwaardering

Onze klanten zijn tevreden en waarderen onze dienstverlening met rapportcijfer 8,0 (klanttevredenheidsonderzoek 2014 door Newcom research).

Leaselandschap verbeteren

Belangrijke redenen om voor onze 'Excellent Drive' te kiezen, zijn betrouwbaarheid, professionaliteit en vooral continue verbetering in samenspraak met onze klanten.

Aangeslotenpartners

We zijn aangesloten bij Autolease Alliance en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA).