Bezoekadres:
Van Deventerlaan 50
3528 AE Utrecht

Verbeter met ons het leaselandschap

Wij zijn Daimler Fleet Management. En ja, praktisch gezien leasen we auto’s. Maar eigenlijk zijn we vooral relatiebouwers. Serviceverleners. Probleemoplossers. Partners. Enthousiaste mensen. Mensen die bedrijven net even wat persoonlijker helpen met hun wagenpark. Omdat we begrijpen dat bedrijven óók uit mensen bestaan. En zo zijn we hard op weg het leaselandschap te veranderen.

Das beste oder nichts.

We staan dichtbij ondernemers, daardoor én daarmee doen ze goede zaken. Zo bedienen we hen met Mercedes maar ook met andere premium merken. Het landschap verandert. Het gaat om duurzaamheid én de knikkers. Deze uitdaging vraagt om flexibiliteit in mobiliteit. En laat dat nou nét zijn wat we bieden. Dienstverlening op Mercedes niveau. Met een persoonlijke touch.

Dit is waar we voor staan en gaan, zodat er nog meer redenen zijn om voor Daimler Fleet Management te kiezen. Das beste oder nichts. Ook bij Daimler Fleet Management. Dat is wat we noemen Excellent Drive.

Laat ons met u meedenken!

Stuur ons uw gegevens en wij bellen u vrijblijvend terug.

HOE ZIET EXCELLENT DRIVE ER VOOR U UIT?

We zijn benieuwd. Wij adviseren u van harte over de juiste mobiliteitsoplossing voor uw wagenpark. Als we uw situatie en wensen kennen, kunnen we u écht helpen. Ga in gesprek met één van onze accountmanagers voor een advies op maat.Vrouw

Daimler Fleet Management
Partners in wagenpark

Voor ons betekent Excellent Drive iedere dag het beste uit onszelf halen, vooruitkijken en anticiperen. Daimler Fleet Management biedt het breedste portfolio lease- en financieringsoplossingen, maar soms vragen onze klanten om een leaseoplossing die we nog niet hebben. Dan gaan we op zoek naar nieuwe mogelijkheden. In co-creatie. Want de mobiliteit van de toekomst blijft om nieuwe ideeën en creatieve oplossingen vragen die steeds een stap verder gaan. 

Uw Excellent Drive.

Om ook voor u de beste leaseoplossing te vinden gaan we graag met u om tafel. U weet zelf het beste waar uw behoeften liggen. Oog en oor hebben voor de wensen van onze klanten is de beste manier om tot een aanbod te komen dat volledig aansluit. Wat die wensen ook zijn.

Hoe ziet uw Excellent Drive eruit? We zijn benieuwd. Wij adviseren u van harte over de juiste mobiliteitsoplossing voor uw wagenpark. Ga met ons in gesprek met één van onze accountmanagers voor een advies op maat. 

 

Blijf fiscaal
up-to-date
Volg alle ontwikkelingen op de voet.